Predstave koje gostuju po Zagorju su: 

Kerekesh Teatar  
Pokopaj me nježno
Najnovija komedija Kerekesh Teatra bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. U selu Strahlinec, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”. Uz njegovog, na sve načine ograničenog aisitenta, Mišaka, na javni natječaj za posao grobara javili su se: bosanac rovokop Meho Puzić, albanac slastičar Izmet Haljimi, mekani fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić. Pripreme za prvi spovod mogu početi. Pokojnik je…..dobrovoljac.

_________________________________________

Kerekesh Teatar  
Krtice
Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za “Krtice” bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

_________________________________________

KU“GFUK“  
Nikad nije prekasno
Komična priča o ljubavi dvoje beskućnika djelo je Ladislava Prežigala. Na klupi u parku, tražeći ljubav i razumijevanje, duhovitim komentarima dvoje beskućnika opisuju stanje u kojem su se bez svoje krivice zatekli, društvenu nepravdu te karakternu rugobu svojih bivših ljubavnika. Vedra duha, podižući jedno drugo s dna na koje su pali, pružaju utjehu i nadu vjerujući kako nikad nije kasno za novi početak. Redatelj predstave je Zoran Mužić, a igraju Sanja Marin i Zijad Gračić.

_________________________________________

Kazalište Moruzgva i Ludens Teatar 
Brodolomke

Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.Igraju:
Daria Lorenci Flatz / Ana Maras Harmander, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić / Ana Maras Harmander, Anita Matić Delić, Luka Petrušić / Sven Šestak

_________________________________________

Adam scena i Centar za kulturu Trešnjevka 
Idi pa vidi
Redatelj predstave je Damir Mađarić, tekst potpisuje Ladislav Prežigalo, a glume Mia Krajcar i Marija Kolb. Kakve se političke igre kombiniraju u malom frizerskom salonu koji je upravo doživio ovrhu ispričati će vlasnica salona, njezina djelatnica Iris te još niz lica iz društvene svakodnevice koja samo na prvi pogled izgledaju obično. U priču je upletena k.v. čistačica, danas poduzetnica Jagoda, ugledna ministrica Đurđica, estradna zvijezda Emilly, bivši zatvorski čuvar Cajo

_________________________________________

Luda Kuća
Samo preko njega mrtvog
Samo preko njega mrtvog humoristični je triler s natruhama crnog humora te elementima satire.  Oni su obični ljudi iz susjedstva. Oni su čisti pred zakonom i pred svojim suprugama Ivankama sve do dana kada igrom slučaja postaju braća po kriminalnom djelu. Ljudska znatiželja, nepromišljenost i pohlepa često izazovu sudbinu koja pak u Lijepoj našoj i ne mora nužno biti tako strašna. Sulude i potpuno nepredvidive situacije te akcije i  reakcije dvojice amatera kriminalaca  jako će vas nasmijati. Igraju: Jan Kerekeš i Rene Bitorajac.

_________________________________________

Hit Teatar
Metoda za brak
Da je smijeh najbolji lijek, još jednom pokazat će uigrani komičarski trojac, popularni Zlatan Zuhrić Zuhra kao gospodin Mikić, koji se zbog bračnih (ne)prilika našao između dvije vatre, svoje supruge u ulozi Mateje Elezović-Brdar i opasne ‘doktorice za brak’, Petre Težak koja vodi zanimljive seanse za brakolomce. Uz zarazan humor 70-minutna predstava detektira mnoštvo prepoznatljivih situacija muških-ženskih odnosa.

_________________________________________

Mia Begović
Sve što sam prešutjela
Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“. Pričajući o svojoj prošlosti i svojem životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti s glavnom junakinjom u mnogim aspektima. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom.