PREDSTAVE KOJE ĆE IGRATI PO ZAGORJU NA 13. GFUK I PO ZAGORJU:

 

 

SK Kerempuh i Kazališta Moruzgva, Zagreb: Ivan Leo Lemo Cabaret „Preko veze“

režija: Ivan Leo Lemo

igraju: Mila Elegović, Ana Begić / Jelena Miholjević, Ana Maras Harmander /

           Mirela Videk Hranjec i Linda Begonja / Petra Dugandžić

 

Komedija koja izravno, oči u oči ili stand-upovskom šakom u trbuh, publici priča priče koje komentiraju hrvatskii globalni aktualitet. Fabule se pletu nitima „veza i vezica“i postavlja se pitanje da li je „život preko veze“ bezveze. Društveno-politička stvarnost je samo celofan u koji su umotane unutarnje borbe, padovi i pobjede četiri snažna ženska lika. Duhovit i aktualnim glazbenim brojevima raspjevan satirički kabare četiriju sjajnih glumica!

 

 

 

 

 

Lectirum teatar, Zagreb: Donald Churchill „Dekorater“

režija: Nina Kleflin

igraju: Ksenija Pajić, Ines Bojanići Goran Grgić

 

            Urnebesna komedija Kazališta Lectirum u kojoj troje izvrsnih glumaca; ujedinjene snage Gavelle, Kerempuha i HNK-a odgovaraju zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući. U ovoj vječnoj priči o ljubavi i nevjeri vrhunskog engleskog dramatičara netko će prepoznati susjeda, susjedu, netko znanca, a netko sebe!

 

 

 

GK Scena Gorica, Velika Gorica: Nina Horvat „I živjele su sretno“

režija: Frana Marija Vranković

igraju: Katarina Baban, Sara Moser, Mia Krajcar i Selma Mehić

 

            Ova sjajna komedija mlade dramaturginje Nine Hrvat daje odgovore na pitanja kako funkcionira suvremeni brak, ima li on smisla i što ga sve razara. Radnja ove nebične priče vodi nas na Trnoružičinu djevojačku zabavu gdje će uz slavljenicu partijati Snjeguljica, Pepeljuga i Bezimena djevojka s plaže kojom se zabunom oženio Sirenin princ. Vrhunske četiri glumice potvrđene na malim ekranima dnose pregršt smijeha i zabave!